Eltűnt Nyári Zsolt

A VIII. kerületi rendőrök keresik a 39 éves férfit.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. Kerületi Rendőrkapitánysága 01080-157/854/2021. körözési számon eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó 39 éves Nyári Zsolt eltűnése ügyében.

A rendelkezésre álló adatok szerint a férfi 2021. augusztus 10-én 21 óra körül egy VII. kerületi szórakozóhelyről ismeretlen helyre távozott, azóta életjelet nem adott magáról, a rendőrök jelenleg is keresik - írja a police.hu.

Nyári Zsolt 175 centiméter magas, vékony testalkatú, sötétbarna rövid haja van. Karjain tetoválást visel, a jobb alkarján erdős motívum, a bal karján egy dohányzó Joker arc, bal vállán nonfiguratív tetoválás található.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. Kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a képen látható Nyári Zsoltot felismeri, tartózkodási helyéről vagy eltűnésének körülményéről információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es, díjmentes segélyhívó számon.

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON VAGY CSATLAKOZZON A CSOPORTUNKHOZ!