Dobrev Klárának üzent a Fidesz: "Az álszent Gyurcsány-show mai adását láthattuk"

A nyugdíjak és a fizetések elértéktelenedésének megállítását sürgette a Demokratikus Koalíció ellenzéki előválasztáson induló miniszterelnök-jelöltje hétfőn, online sajtótájékoztatóján.


Vissza kell adni a munka becsületét, meg kell állítani a fizetések és a nyugdíjak elértéktelenedését, fel kell készülni az euró bevezetésére, valamint be kell vezetni az európai minimálbért és minimálnyugdíjat! - mondta Dobrev Klára.

Közölte: az Európai Szakszervezeti Szövetség felmérése szerint közel nyolcszázezer magyar család egy hét nyaralást sem engedhet meg magának.

Ez az adat európai összehasonlításban is lesújtó - tette hozzá.

A politikus úgy fogalmazott: ide vezetett, hogy a kormány nem védte meg a munka becsületét, nem védte meg a forintot, és nem emelte a béreket.

Eközben "azt látjuk, hogy a fideszes kevesek gondtalanul mulatnak magánrepülőgépeken Dubajban vagy éppen jachtokon az Adrián" - mondta Dobrev Klára.

Az álszent Gyurcsány-show mai adását láthattuk - reagált a Fidesz hétfői, az MTI-hez eljuttatott közleményében Dobrev Klárának, a Demokratikus Koalíció ellenzéki előválasztáson induló miniszterelnök-jelöltjének aznapi sajtótájékoztatóján elhangzottakra.

"A milliárdos Gyurcsányné síró hangon képes kiállni aznap, amikor Gyurcsányék fővárosi embere éppen a tengerben lovagoló luxusnyaralásával henceg" - fogalmaztak.

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON VAGY CSATLAKOZZON A CSOPORTUNKHOZ!