Kocsis: nem az a fő probléma Gyurcsánnyal, hogy olykor iszik

A Fidesz frakcióvezetője közösségi oldalán közzétett bejegyzésében reagál azokra a hírekre, miszerint az egykori miniszterelnök a gyöngyösi fóruma előtt alkoholt ivott, aztán – egy videó tanúbizonysága szerint – nekiesett egy kirakat üvegének, majd ittasan kocsiba ült, és elhajtott - írja a Magyar Nemzet.

„Elnézést, de nem tartozom azok közé, akik elhiszik, hogy Gyurcsány a kamerák kereszttüzében, rendőrök szeme láttára részegen vezet. Sokkal dörzsöltebb és rafináltabb annál, mint hogy ilyen szarvashibát elkövessen. Egyébként sem az a fő probléma vele, hogy olykor iszik, vagy az, hogy ez látszik is rajta. Magyarország szempontjából ez teljesen lényegtelen” – írta.

Kocsis Máté szerint „azt a hazai és nemzetközi (akna)munkát, melyet saját hatalma visszaszerzése érdekében elvégzett vagy el fog elvégezni, nem teszi kockára holmi ittas vezetésért. Igen, jó lenne, ha egész héten csak piálna, de nem ezt teszi. Szervezkedik, készül az ország újbóli kiárusítására, a migránspárti döntésekre, az adóemelésekre, a bosszúra, Magyarország meghurcolására. Ez a baj vele. Ezért kell legyőzni jövőre, és nem azért mert olykor iszik” – jelentette ki.

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON VAGY CSATLAKOZZON A CSOPORTUNKHOZ!