Hollik: támogassák a 200 ezer forintos minimálbér tervét!

Töltsék ki minél többen a nemzeti konzultációs kérdőívet és támogassák a 200 ezer forintos minimálbér tervét - erre szólított fel a Fidesz kommunikációs igazgatója vasárnap az MTI-hez eljuttatott videónyilatkozatában.

Hollik István hangsúlyozta: amikor a baloldal volt hatalmon, a fizetések alig nőttek, sőt több százezer embertől elvettek egyhavi bért is. A baloldal kormányzása idején, 8 év alatt mindössze 23 ezer forinttal nőtt a minimálbér, az elmúlt 10 évben viszont a duplájára emelkedett - emlékeztetett a kormánypárti politikus, hozzátéve: "itt nem állhatunk meg".

Ezért a Fidesz-KDNP támogatja a minimálbér gyors és jelentős emelését, ugyanis úgy gondolják: Magyarország megerősítését ezzel kell kezdeni, ezért a 200 ezer forintos minimálbér terve mellett állnak - közölte.

Csak ez biztosíthatja, hogy a gazdasági növekedésből ne csak a vállalatok, hanem a magyar emberek is részesüljenek - szögezte le a Fidesz kommunikációs igazgatója, aki jelezte: ez a kérdés is része a nemzeti konzultációnak.

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON VAGY CSATLAKOZZON A CSOPORTUNKHOZ!

(MTI)