Nem szállhatott fel nyitott üdítős palackkal a 134-es buszra, megverték a sofőrt

Kedd délután 5 óra körül bántalmazták a 134-es autóbusz vezetőjét a III. kerületi Szentlélek téren – írta a Balesetinfón megjelent hírre hivatkozva a 168.hu.

A portál szerint a járművezető egy hölggyel keveredett szóváltásba az incidens előtt, aki nyitott üdítős palackkal szeretett volna felszállni a buszra, amit a sofőr nem engedett.

A nő, hogy kitöltse dühét, ütlegelni kezdte az autóbuszt, ezen anyagi kár nem keletkezett. Amikor a nő egy másik járattal a Szentlélek térre ért, már két erős testalkatú férfi várta, majd hárman odamentek a busz vezetőjéhez és összeverekedtek vele – tették hozzá.

A Balesetinfó megkereste a BRFK Sajtóosztályát, akik az alábbi választ küldték: 

Megkeresésével kapcsolatosan tájékoztatjuk, hogy az elsődleges adatok alapján 2021. június 08-án, 17 óra körül Budapest III. kerületében, a Szentlélek téren egy autóbuszvezető összeszólalkozott, majd a buszról leszállva összeverekedett egy férfivel. Az elsődleges adatok szerint a buszsofőr könnyű sérülést szenvedett. A Budapesti Rendőr-főkapitányság III. Kerületi Rendőrkapitányság​ vizsgálja az eset körülményeit, garázdaság és közfeladatot ellátó személy elleni erőszak miatt indult eljárás.

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON VAGY CSATLAKOZZON A CSOPORTUNKHOZ!