Holtan találták a szegedi kettős gyilkosság gyanúsítottját


Minden valószínűség szerint öngyilkos lett a szegedi kettős gyilkossággal gyanúsított 28 éves Vitális Dániel Attila - írja az Index.

A Blikk azt írja, hogy a holttestet Szeged közelében találták meg, a férfi feltehetően végzett magával, miután két fiatallal, egy nővel és egy férfival végzett a Petőfi Sándor sugárút egyik társasházában. 

A gyalogosok elől a területet elkerítették, így akinek a környéken van dolga, csak az autók között tud továbbmenni. A városban sokan most azt találgatják, mi lehetett a kegyetlen leszámolás oka.

Az Index korábban hírt adott arról, hogy a férfi áldozatai húszas éveikben járó fiatal felnőttek voltak. a férfi és a nő holttestét vasárnap este fedezték föl. A belvárosi épület környékét a rendőrség még hétfő délelőtt is lezárva tartotta, mert még tartott a helyszínelés.

Az MTI információi szerint a feltételezett tettes egy szegedi gimnáziumba járt, majd gyógyszerésznek tanult, és a bűncselekményt megelőzően is a szakmájában dolgozott a város egyik bevásárlóközpontjában működő patikában.

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON VAGY CSATLAKOZZON A CSOPORTUNKHOZ!