Három rendőr szolgálat közben életveszélyes sérüléseket okozott egy garázdasággal gyanúsított férfinak

Három rendőr pár napja súlyosan bántalmazhatott egy személyt, ám a Központi Nyomozó Főügyészség (mivel az érintettek rendőrök, ezért ez a hatóság nyomoz az ügyben) a körülményekről egyelőre semmilyen részletet nem árult el.

A Telex információja szerint az eset június 3-án az egyik budapesti rendőr-főkapitányságon történt, ahová a rendőrök egy férfit garázdaság gyanúja miatt vittek, és az előállítás közben olyan súlyosan bántalmazták, hogy életveszélyes sérüléseket szenvedett. A lapnál úgy tudják, többszörös bordatörése is lett.

A Telex kérdésére a Központi Nyomozó Főügyészségnél csak annyit erősítettek meg, hogy a Budapesti Regionális Nyomozó Ügyészség csoportosan hivatalos eljárásban elkövetett bántalmazás bűntette és más bűncselekmény miatt rendelt el nyomozást.

Az ügyben három rendőrt hallgattak ki, mondta a Telexnek az ügyészség, amely elrendelte a gyanúsítottak őrizetét, és elrendelte letartóztatásukat.

Szabó József, a Fővárosi Törvényszék szóvivője a Telexnek annyit mondott, hogy mindhárom gyanúsított letartóztatását elrendelte a bíróság.

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON VAGY CSATLAKOZZON A CSOPORTUNKHOZ!