Pedofilokat védő magyar blogot találtak a világhálón

A már felszámolt Édenkert pedofilfórum egyik szervezője online írásában azt fejtegeti, hogy mennyire nem fair a „rendes, törvényeket tisztelő, GDP-termelő pedofilokat” egybemosni a „valódi gyermekszadistákkal”.

Nemrég buktatták le a hatóságok az eddigi legnagyobb magyar pedofilfórumot. A dark weben működtetett, szerencsére szétzúzott Édenkertet a napokban a Magyar Nemzet is bemutatta.

A világhálón azonban felbukkant helyette egy újabb, pedofilokat védő blog, amely egy a pedofilokat mélyen elítélő cikkre reagálva kifejti, hogy nem igazságos az ellenük folytatott gyűlöletkampány - írja a 888.hu.

"Sok köztünk a szülő is. Sőt néhány nagyszülő is, de gyerekek, serdülő tinik is (utóbbiak, úgy figyeltem meg, egyre többen és többen, hónapról hónapra) vannak. Többségünk azonban világszerte rendes dolgozó, GDP-t termelő, családot fenntartó emberek millióit (nem túlzás!) férgezték le önök és mosták össze egy elmebeteg minoritással, akik a közösségünk sorai közé bújva rohasztanak meg minden kevés jót is, ami még maradt a számunkra” – mentegeti magát a hsl-ként bemutatkozó pedofil, aki társaival együtt osztozik a világ egyik legundorítóbb, legvisszataszítóbb és legembertelenebb agybetegségében.

Hozzáteszi, sokkal inkább azokkal kellene foglalkozni, akik például vízbe fojtott vagy akasztott gyerekekről készült videókra élvezkednek, hiszen a „normális pedofil” nem tehet arról, hogy számára a „jó csaj” egy 7-8 éves kislány, egyszerűen nem képes érzelmi vagy szexuális vonzalmat érezni egy felnőtt iránt.

Az igazság azonban az, hogy a pedofíliára nincs mentség, az soha nem lesz egy szexuális másságra hivatkozó alternatíva, ugyanis az összes létező érv, amit ezek az emberek az igazukat védve hozhatnának fel, eltörpül amellett az egyszerű tény mellett, hogy egy gyerek iránt szexuális vonzalmat csak egy elvtelen, embertelen, súlyos elmezavarral küzdő féreg – nem, nem ember – érezhet, jegyzi meg a 888.

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON!