Magyar Nemzet: Összehangolt támadás indult Orbán Viktor ellen

"Még sok idő van hátra a megméretésig, de annyi már most bizonyosan látszik, hogy a 2022-es kampány lesz a legkeményebb és legalpáribb mind közül" - írta a Magyar Nemzet hasábjain megjelent véleménycikkében Felhévizy Félix hírlapíró.

A szerző szerint a baloldal rátalált "régi-új gyűlölet-karmesterükre", Gyurcsány Ferencre, "akinek nem számít az erkölcs, nincsenek nála szabályok, nincsenek mércék, nincsenek értékek." 

"Egy dolog a fontos, hogy ne Orbán Viktornak hívják a miniszterelnököt. Ezért mindent és még annál is többet bevetnek már most, jóval a választási kampány előtt. Összehangolt támadást indítottak Orbán Viktor személye ellen. Igaz, hogy a miniszterelnök eddig is kapott hideget, meleget, de így, mint most, azért ritkán szálltak bele." - olvasható a cikkben.

A szerző emlékeztet: Karácsony Gergely a The Economist című lapban a következőket mondta, amikor arról kérdezték, hogy mi a különbség közte és Orbán Viktor között: „Ő alacsony és kövér, én magas és vékony vagyok.”

Majd kitér Bősz Anett a Népszava hasábjain megjelent cikkére, melyben a következőket írta: „Miközben a miniszterelnök katonás rendről papol, közben újra és újra elárulja, hogy még a saját életében sincs rend. A kínosan egészségtelen étrend, a látványosan mozgásszegény életmód, az igénytelenül szabott öltönyök, a maszkhasználat hiánya és a megkötetlen nyakkendő az Európa-csúcson, mind elárulják a valóságot. Orbán Viktor igénytelen és fegyelmezetlen, nem törődik sem a szabályokkal, sem a közösséggel, amelynek része.”

"Túl azon, hogy bárkit a külseje miatt támadni undorító és visszataszító dolog, azt azért jó, ha tudjuk, nincsenek véletlen egybeesések. Ez egy tudatosan megkomponált, összehangolt támadás Orbán Viktor ellen. Ráadásul a szereplők kiválasztása sem volt a vak véletlen műve. Mind Karácsony, mind pedig Bősz a csendesebb, visszafogottabb stílust képviselték eddig az ellenzéken belül. Pont ezért esett rájuk a választás. Azt nem nehéz kitalálni, kinek az agyából pattant ki ez az ötlet, hogy megpróbálják Orbánt a külsejével támadni, azt azonban nem értem, hogy mit remélnek ettől az alpári módszertől. Mert ez minden, csak nem szimpatikus." - fejtette ki véleményét Felhévizy Félix.

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON IS!