Jakab: "ideje lenne leszállni a magasból, ficsúrok"

Jakab Péter közösségi oldalán reagált az Origo cikkére, melyben Kádár Jánoshoz hasonlították, amiért egy képet posztolt arról, hogy paprikás krumplit eszik a gyermekeivel.

"Múltkor posztoltam egy képet arról, hogy parizert eszek pirosarannyal. A fideszes nagyurak leproliztak érte. Most kitettem egy képet arról, hogy a fiaimmal paprikás krumplit ebédelünk nokedlivel, mert így szeretjük a legjobban. Erre most elkezdtek érte kommunistázni." - írta a Jobbik elnöke.

"Ilyenkor elgondolkodom, hogy vajon a kormánypárti politikusok szoktak beszélgetni a saját szavazóikkal? Őket is proliknak meg kommunistáknak tartják? Egy fideszes melós, mondjuk, Mezőtúron vagy Felsőzsolcán szerintük mit eszik?" - kérdezte a bejegyzésében.

"Elhiszem, hogy az adriai luxusjachtokról, meg a Maldív-szigetekre tartó luxusrepülőkről távolinak tűnik a magyar valóság, de ideje lenne leszállni a magasból, ficsúrok, hogy egy kicsit megismerjétek. Mert azt kellett volna 10 év alatt jobbá tennetek. Nem magatoknak, hanem a népnek." - zárta a sorokat a Jobbik elnöke.