Fekete-Győr: 100 ezer forint mindenkinek, aki beoltatja magát

"Magyarország gazdasági válság közepén van: lassan egy éve teljesen leállt az ország, a kormánynak pedig nincsen pontos terve arra, hogy mikor indul újra az élet. Még most sem tudják a turizmusból élő százezrek, hogy lesz-e nyári szezon. Még most sem tudják a magyar kis- és középvállalkozások, hogy mikor indul újra a gazdaság. Nem tudjuk azt sem, hogy hány munkahelyet veszítünk még el a következő időszakban. Ahhoz, hogy ne mélyüljön tovább a válság, talpra kell állítanunk a gazdaságot, és az amerikai modellhez hasonlóan fel kell pörgetnünk a fogyasztást. Ezen segít az egyszeri 100 000 Ft. " - jelentette ki közösségi oldalán a Momentum elnöke. 

Szerinte lenne miből erre költeni: "a kínai hitelből Mészáros Lőrinc által épített Budapest-Belgrád vasútvonal 700 milliárd forintunkba kerül – ez elegendő pénz a javaslat megvalósítására." - jegyezte meg.

"Ne a kifogásokat keresse a kormány: adjunk mindenkinek százezer forintot, aki beoltatja magát. Mentsük meg egy csapásra tízezrek életét, segítsünk a nehéz helyzetbe került honfitársainkon, és indítsuk újra a gazdaságot!" - írta bejegyzésében Fekete-Győr András.