Novák Előd árulónak nevezte a Jobbikot és az LMP-t

Az ellenzéki pártelnökök idei utolsó ülésén megszületett a döntés: "az ellenzék közös listán indul a 2022-es országgyűlési választáson".

„Megszületett a teljes ellenzéki összefogás” – már e címe is Gyurcsány-szintű hazugság ennek a balliberális közleménynek, mely szerint „az ellenzék közös listán indul a 2022-es országgyűlési választáson”, hiszen a Mi Hazánk Mozgalom harmadik utat kínál felelős ellenzékként, saját kormányfőjelöltet is állítva - reagált a bejelentésre Novák Előd.

Ahogy a Mi Hazánk alelnöke fogalmazott: "a balliberális ellenzék által kinyilvánított közös program azt jelenti, hogy pártjaik már nem képviselnek semmilyen önálló gondolatot, ahogy Gyurcsány Ferenc két hete bejelentette, pártjaik „világképe egységes”. Újabb hazug ígéret az ügynökakták nyilvánosságra hozatala, hiszen azt a Gyurcsány-kormányok megtehették volna, ha valóban akarták volna. Nem vehető komolyan az sem, hogy „transzparenssé teszik a kormányzat közpénzfelhasználását”, miközben a DK fővárosának számító Újbudán is megmutatta a kiéhezett szivárványkoalíciójuk, hogy korrupciójukat titkosításokkal próbálják leplezni, a Jobbik pedig a Fidesz korábbi oligarchájának, Simicska Lajosnak az államkasszából lopott pénzét tette a pártpénztárba."

"A rendszerváltás árulója az MSZMP jogutódjával való váratlan összefogás miatt immár nemcsak az SZDSZ, hanem a Jobbik és az LMP is. A Jobboldali Ifjúsági Közösségből alakult Jobbik Alapító nyilatkozatában 2003-ban azt rögzítettük, hogy a párt elsődleges feladata „a kommunista utódpárt és a vele összeforrt szélsőséges liberálisok eltávolítása a politikai hatalomból”. (Nem meglepő, hogy a csapongás és a hajó süllyedése miatt a 2018-ban 26 országgyűlési mandátumot szerzett Jobbik frakciójából két év alatt 18 képviselő távozott Vona Gábortól Sneider Tamáson át Mirkóczki Ádámig.) Hasonló köpönyegforgatás az LMP útja is, hiszen Gyurcsány Ferenc kormányzása idején alakultak meg Lehet Más a Politika néven, hogy aztán most pont vele fogjanak össze a hatalom minden áron való megszerzése érdekében." - írta közösségi oldalán Novák Előd.