Karanténban lévő gyerekeknek vittek ajándékot a rendőrök

A Mikulás is csatlakozott a balotaszállási körzeti megbízottakhoz, akik a karanténban lévő általános iskolások ellenőrzése alkalmával házhoz vitték az iskolai mikuláscsomagokat.

A Kiskunhalasi Fazekas Mihály Általános Iskola Balotaszállási Tagintézményében az iskolások ajándékcsomagot kaptak a Mikulástól. Vannak azonban olyan diáktársaik, akik karanténban vannak, így ők nem találkozhattak a Nagyszakállúval az iskolában.

Az iskola felkérésére 2020. december 4-én az ellenőrzést végző két balotaszállási körzeti megbízott házhoz vitte az ajándékcsomagot 38 karanténban lévő kisiskolásnak. A gyermekek nagy örömére a Mikulás is csatlakozott az egyenruhásokhoz, így idén is találkozhattak vele.

Sopronban is kedveskedtek a rend éber őrei: Milán a kilencedik születésnapján került karanténba, az őt ellenőrző rendőrök apró ajándékkal próbálták felvidítani a kisfiút.

A Soproni Járási Hivatal Népegészségügyi Osztályának munkatársai szóltak az egyenruhásoknak, hogy egy helybéli kisfiú pont a születésnapján került járványügyi intézkedés miatt karanténba, és a szülei kérték, ha lehetséges, akkor ezen a napon ellenőrizzék őt a járőrök, mivel nagyon szereti a rendőröket. A Soproni Rendőrkapitányság ellenőrző csoportjából Kapcsos László r. főtörzsőrmester és Hámori Judit r. őrnagy egy kis ajándékcsomagot állítottak össze a kisfiú, Milán részére, majd útnak indultak, hogy felkeressék őt otthonában. A ház előtt a csengetésre a szülők társaságában meg is érkezett a szülinapos, aki örömmel vette át a soproni rendőrök által elkészített meglepetéscsomagot.

(Police.hu)