Pert indít a Mi Hazánk a Facebook ellen

A 30 napos tiltás lejárta után sem engedi vissza a Mi Hazánk oldalát a Facebook - olvasható a párt közleményében.

"Toroczkai László, a Mi Hazánk elnökének végleges tiltása után úgy tűnik, hogy a pártunk hivatalos oldalát sem engedi vissza a balliberális cenzúragépezet a Facebookra. Hiába járt le az adminisztrátorainkra kirótt 30 napos büntetés, ezt követően sem állítható vissza oldalunk: egy 1956-os megemlékezésünk plakátja miatt kell tehát véglegesen távoznia a Mi Hazánk oldalának a legnagyobb közösségi oldalról. Reméljük, Brüsszel, Párizs és Berlin, valamint a Gyurcsány Ferenc vezetésével egyesült balliberális tömb is aggódik a jogállamért, hiszen egy törvényesen működő, parlamenti képviselettel rendelkező pártot hallgattatnak el egy EU-tagállamban egy kommunista diktatúrával szembeni forradalomra történt megemlékezés, illetve annak plakátja miatt." - írta Dúró Dóra.

"Bár világszerte jellemző, hogy a nemzeti, keresztény tartalmakat cenzúrázzák a közösségi médiában, a magyarországi pártok közül a Mi Hazánkat sújtja leginkább az a cenzúra, amelyet a zuckerbergi gépezet megenged magának, semmibe véve a szólásszabadságot és a jogbiztonságot. Toroczkai László pártelnök több mint 207 ezer követővel rendelkező oldalát az európai parlamenti választások hajrájában törölték előzetes figyelmeztetés nélkül, azóta a pártelnök nevének leírásáért és arcának feltüntetéséért is tiltás jár, míg most a 83 ezer követővel rendelkező, hivatalos Mi Hazánk-oldal tűnt el." - emlékeztetett az elnökhelyettes.

Végezetül azt írta: "Ahogy Toroczkai László tiltásának esetében, úgy most is pert indít a Mi Hazánk a Facebook ellen, szimpatizánsainkat pedig arra kérjük, hogy honlapunkon jelentkezzenek vagy iratkozzanak fel a hírlevelünkre, hogy semmilyen balliberális multicég ne akadályozhassa a kapcsolattartást a Mi Hazánk és az emberek között."

(OS)