Kifosztottak egy alvó férfit a 4-es 6-os villamoson (videó)

A Budapesti Rendőr-főkapitányság II. Kerületi Rendőrkapitánysága nyomozást folytat kifosztás bűntett gyanúja miatt ismeretlen tettesek ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint 2020. szeptember 1-jén 2 óra 40 perc körül Budapest VIII. kerületében a Rákóczi tér és Blaha Lujza tér között közlekedő villamoson egy férfi egy alvó utas kezéből kivette a telefont.

A kerületi nyomozók azonosították a 30 éves J. Róbertet, akit 2020. október 15-én gyanúsítottként hallgattak ki kifosztás bűntette miatt.  A II. Kerületi Rendőrkapitányság az eljárást befejezte, az iratokat az ügyészség részére átadta.

A beszerzett kamerafelvételek alapján a nyomozók kiderítették, hogy az első bűncselekmény után 10 perccel a Széll Kálmán téren álló villamoson a még mindig alvó ember övtáskáját lopta el két férfi - írja a Police.hu.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság II. Kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a felvételen látható férfiakat felismeri, személyazonosságukkal, tartózkodási helyükkel vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es, díjmentes segélyhívó számon.​