Hollik bocsánatkérést vár

A Fidesz kommunikációs igazgatója szerint  Fekete-Győr Andrásnak bocsánatot kellene kérnie a momentumos Csillag Tamás megjegyzéséért, amelyben azt javasolta, hogy fideszes politikusokon teszteljék a koronavírus-elleni oltóanyagot.

Hollik István az MTI-hez eljuttatott szombati videójában úgy fogalmaz: "azt hittük, hogy a Korózs Lajos-féle kamuvideónál már nincsen lejjebb, de sajnos tévednünk kellett".

"A Momentum párt egyik alapítója, Csillag Tamás mások halálával viccelődött a Facebokon. Azt mondta, hogy szerinte ők egy sikertelen oltóanyaggal is jól járnának, a lényeg, hogy azt rajtunk, fideszes, KDNP-s képviselőkön teszteljék" - mondta Hollik István.

Hozzátette: most, amikor mindenki a szabályok szigorú betartásával van elfoglalva, "hogy sikeresen tudjunk küzdeni a koronavírus-járvány ellen, akkor a Momentum mások halálával viccelődik".

A fideszes politikus szerint ha Fekete-Győr Andrásba "szorult némi emberség, tisztesség, no meg bátorság, akkor ezért a megjegyzésért nagyon gyorsan bocsánatot" kér.