Több budapesti drogériából is lopott egy ismeretlen férfi (videó)

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VI. Kerületi Rendőrkapitánysága lopás vétség gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen.

A rendelkezésre álló adatok alapján egy ismeretlen férfi 2020. július 5-én 8 óra 30 perc körül egy VI. kerületi drogériából ellopott egy elektromos fogkefét. A nyomozás során kiderült, hogy feltehetően ugyanaz a férfi 2020. július 7-én egy XII. kerületi bevásárlóközpontban lévő drogériából, 2020. július 9-én egy XIII. kerület Krisztina körúton lévő drogériából, és 2020. július 4-én egy VII. kerület Garay téren lévő drogériából is lopott összesen 121 ezer forint értékben különböző kozmetikai termékeket - írja a Police.hu.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VI. Kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a felvételen látható férfit felismeri, személyazonosságával, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es, díjmentes segélyhívó számon.