Öten egy ellen - megvertek és megkéseltek egy férfit a VIII. kerületben

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. Kerületi Rendőrkapitánysága felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett és más bűncselekmények gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettesek ellen - írja a Police.hu.

A rendelkezésre álló adatok szerint egy férfi 2020. október 9-én 22 óra 45 perc körül a VIII. kerületben, a Rákóczi téri metró aluljáró közelében szóváltásba keveredett egy öt fős fiatal társasággal, amely során az egyik fiatal a férfit ököllel többször megütötte, illetve egy késsel a mellkasán és a combján is megsebezte. Ezután a fiatal társaság a helyszínről elszaladt és felszálltak a 4-es 6-os villamosra; a férfi könnyű sérüléseit pedig a kiérkező mentők a helyszínen ellátták.

A feltételezett elkövetőkről felvétel készült.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. Kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a képen látható férfiakat felismeri, személyazonosságukkal, tartózkodási helyükkel vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es, díjmentes segélyhívó számon.