Öngyilkos akart lenni, de inkább a kisfiát akasztotta fel

A Moszkva közelében található Pushkino településen otthonukban akasztotta fel 4 éves kisfiát egy orosz nő. A négygyermekes családanya angol tanárnő a helyi iskolában.

A nyomozóknak adott vallomásában a nő elmondta, hogy először magával akart végezni, de megpróbálta "kiűzni fejéből" az öngyilkosság gondolatát, ezért leült kisfiával verset tanulni. Akkor végzett gyermekével, amikor ismét az járt a fejében, hogy végez magával.

"Megsajnáltam a férjemet, hogy hogyan fogja felnevelni a gyerekeket nélkülem, ezért végeztem inkább a fiammal." - magyarázta.

A tragédia napján az édesapa két lányával sétálni volt, amikor visszaértek, gyanús lett számára, hogy csukva vannak az ajtók. Fél órán keresztül dörömbölt, kérte a feleségét, hogy engedje be, majd betörte az ajtót. Kisfia ekkora már sajnos halott volt, édesanyja harisnyával körbetekerte a gyerek nyakát, majd felakasztotta - írja a Komszomolszkaja Pravda című orosz lap.

A nőt pszichológiai és pszichiátriai vizsgálatok alá fogják vetni, hogy megtudják állapítani, beszámítható állapotban volt-e a gyilkosság elkövetésekor.