Dúró Dóra nem áll le

Levélben kérte a frakcióvezetőket Dúró Dóra, támogassák "a homoszexuális propaganda" iskolai tiltását célzó határozati javaslatát, hogy az oktatásban "ne mérgezhesse gyermekeinket ez a rendkívül agresszív lobbi." - olvasható a Mi Hazánk Mozgalom elnökhelyettesének Facebook-oldalán.

A bejegyzés szerint a kezdeményezés egyszer már leszavazták a kormánypárti képviselők. Duró Dóra azt üzente: ha a Fidesz és a KDNP politikusai valóban úgy gondolják, hogy "hagyják békén a gyerekeinket", akkor tegyenek is valamit azok, akiknek kétharmados többségük van a magyar törvényhozásban. A politikus szerint nemcsak a mesekönyvekről van szó: "szexuális felvilágosításnak álcázott propagandatevékenységről, színházi előadásokba bújtatott homoszexuális jelenetekről (amelyekről előzetesen sem a diákokat, sem a szülőket nem értesítették), de legújabban már a mesékből sem hagyják ki ez a devianciát."

Dúró Dóra a kormányt azért kritizálta, mert szerinte állami szinten is támogatják azokat a kiadványokat, azokat a szerzőket, akik "beállnak az LMBTQ lobbi mögé", ezért is tartja rendkívül súlyosnak a helyzetet a Mi Hazánk Mozgalom. 

A politikus úgy véli, ha a kábítószert sem lehet népszerűsíteni az oktatásban, akkor a homoszexualitást sem szabadna - olvasható a bejegyzés végén.